Μενου
καλαθι

Συνεχής καταχώρηση νέων προϊόντων

Σιδηρικά

Σιδηρικά

Σιδηρικά

Ηλεκτρονικό μάτι πόρτας κατάλληλο για απλές και θωρακισμένες πόρτες πάχους 38 έως 110mm. Η συσκευή διαθέτει κάμερα ενσωματωμένη ώστε να μην γίνεται αντιληπτή από τον επισκέπτη. Διαθέτει οθόνη υψηλής ευκρίνειας LCD 3,2" που δεν παραμορφώνει την εικόνα. Η γωνία θέασης είναι 105 μοίρες και η ανάλυ..
54.00€
Με ΦΠΑ:54.00€
Μαγνητικό στοπ επίπλων S201 νίκελ ματΔιαθέσιμα Χρώματα: Νίκελ ματ, χρυσό Συντήρηση: Απαγορεύονται τα απορρυπαντικά, τα καυστικά ή χλωριούχα υγρά για τον καθαρισμό των προϊόντων. Στεγνό πανί με σκέτο νερό, είναι αρκετά για να παραμείνει το προϊόν σαν καινούριο.Στην συσκευασία περιλαμβάνο..
1.00€
Με ΦΠΑ:1.00€
Μαγνητικό στοπ επίπλων S201 χρυσό Διαθέσιμα Χρώματα: Νίκελ ματ, χρυσό Συντήρηση: Απαγορεύονται τα απορρυπαντικά, τα καυστικά ή χλωριούχα υγρά για τον καθαρισμό των προϊόντων. Στεγνό πανί με σκέτο νερό, είναι αρκετά για να παραμείνει το προϊόν σαν καινούριο.Στην συσκευασία περιλαμβάνοντα..
1.00€
Με ΦΠΑ:1.00€
Μαγνητικό στοπ πόρτας S202 Νίκελ ματΔιαθέσιμα Χρώματα: Νίκελ ματ, χρυσόΣυντήρηση: Απαγορεύονται τα απορρυπαντικά, τα καυστικά ή χλωριούχα υγρά για τον καθαρισμό των προϊόντων. Στεγνό πανί με σκέτο νερό, είναι αρκετά για να παραμείνει το προϊόν σαν καινούριο.Στην συσκευασία περιλαμβάνοντ..
3.30€
Με ΦΠΑ:3.30€
Μαγνητικό στοπ πόρτας S202 ΧρυσόΔιαθέσιμα Χρώματα: Νίκελ ματ, χρυσόΣυντήρηση: Απαγορεύονται τα απορρυπαντικά, τα καυστικά ή χλωριούχα υγρά για τον καθαρισμό των προϊόντων. Στεγνό πανί με σκέτο νερό, είναι αρκετά για να παραμείνει το προϊόν σαν καινούριο.Στην συσκευασία περιλαμβάνονται κ..
3.30€
Με ΦΠΑ:3.30€
Μάτια εξώπορτας νίκελ ματΔιαθέσιμα Χρώματα: Νίκελ ματ, χρυσόΤριών Διαστάσεων:20-30mm  35-50mm 50-90mmΣυντήρηση: Απαγορεύονται τα απορρυπαντικά, τα καυστικά ή χλωριούχα υγρά για τον καθαρισμό των προϊόντων. Στεγνό πανί με σκέτο νερό, είναι αρκετά για να παραμείνει το προϊόν σαν καιν..
2.40€
Με ΦΠΑ:2.40€
Μάτια εξώπορτας χρυσόΔιαθέσιμα Χρώματα: Νίκελ ματ, χρυσόΤριών Διαστάσεων:20-30mm  35-50mm 50-90mmΣυντήρηση: Απαγορεύονται τα απορρυπαντικά, τα καυστικά ή χλωριούχα υγρά για τον καθαρισμό των προϊόντων. Στεγνό πανί με σκέτο νερό, είναι αρκετά για να παραμείνει το προϊόν σαν καινούρι..
2.40€
Με ΦΠΑ:2.40€
Μεντεσές Κρυστάλλων Νίκελ Ματ. Η συσκευασία περιέχει ένα ζεύγος μεντεσέδων.Κατασκευαστής: Import HellasΔιαθέσιμα Χρώματα: Νικελ ματ, χρυσό, μαύροΣυντήρηση:Μη χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά, καυστικά ή χλωριούχα υγρά για τον καθαρισμό των προϊόντων. Στεγνό πανί ή σκέτο νερό, είναι αρκετά για να..
3.30€
Με ΦΠΑ:3.30€
Μεντεσές Πλάκα Ορειχάλκινος σε διάταση 65 x 65 x 2,5mmΚατασκευαστής: Import HellasΔιαθέσιμα Χρώματα: Νικελ ματ, χρυσό, μαύροΣυντήρηση:Μη χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά, καυστικά ή χλωριούχα υγρά για τον καθαρισμό των προϊόντων. Στεγνό πανί ή σκέτο νερό, είναι αρκετά για να παραμείνει το προϊόν..
4.10€
Με ΦΠΑ:4.10€
Πόμολο ΚρυστάλλωνΚατασκευαστής: Import HellasΔιαθέσιμα Χρώματα: Νικελ ματ, χρυσόΣυντήρηση:Μη χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά, καυστικά ή χλωριούχα υγρά για τον καθαρισμό των προϊόντων. Στεγνό πανί ή σκέτο νερό, είναι αρκετά για να παραμείνει το προϊόν σε άριστη κατάσταση...
1.00€
Με ΦΠΑ:1.00€
Στοπ πόρτας S203 νίκελ ματΔιαθέσιμα Χρώματα: Νίκελ ματ, χρυσό ματΣυντήρηση: Απαγορεύονται τα απορρυπαντικά, τα καυστικά ή χλωριούχα υγρά για τον καθαρισμό των προϊόντων. Στεγνό πανί με σκέτο νερό, είναι αρκετά για να παραμείνει το προϊόν σαν καινούριο.Στην συσκευασία περιλαμβάνονται και..
2.80€
Με ΦΠΑ:2.80€
Στοπ πόρτας S203 χρυσό ματΔιαθέσιμα Χρώματα: Νίκελ ματ, χρυσό ματΣυντήρηση: Απαγορεύονται τα απορρυπαντικά, τα καυστικά ή χλωριούχα υγρά για τον καθαρισμό των προϊόντων. Στεγνό πανί με σκέτο νερό, είναι αρκετά για να παραμείνει το προϊόν σαν καινούριο.Στην συσκευασία περιλαμβάνονται και..
2.80€
Με ΦΠΑ:2.80€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 σελίδες)