Μενου
καλαθι

Συνεχής καταχώρηση νέων προϊόντων

Γωνίες & Παπαγαλάκια Ραφιών

Γωνίες & Παπαγαλάκια Ραφιών


Γωνίες & Παπαγαλάκια Ραφιών


Ιταλική κλασική γωνία στήριξης ραφιών με κλασικό και διαχρονικό design, σε Old Silver χρώμα. Η υψηλή ποιότητα της βαφής της, δίνει την δυνατότητα τοποθέτησής της τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο. Διατίθεται σε δύο διαφορετικές διαστάσεις για την κάλυψη όλων των αναγκών.Στην συσκευ..
20.90€
Με ΦΠΑ:20.90€
Ιταλική κλασική γωνία στήριξης ραφιών με κλασικό και διαχρονικό design, σε ΑΝΤΙΚΕ χρώμα και στο χρώμα του ΚΑΣΣΙΤΕΡΟΥ. Η υψηλή ποιότητα της βαφής της, δίνει την δυνατότητα τοποθέτησής της τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο. Διατίθεται σε δύο διαφορετικές διαστάσεις για την κάλυψη όλω..
20.90€
Με ΦΠΑ:20.90€
Ιταλικό κλασικό παπαγαλάκι κρυστάλλων και ραφιών με άνοιγμα έως και 4,5cm, με κλασικό και διαχρονικό design, σε Old Silver χρώμα. Η υψηλή ποιότητα της βαφής της, δίνει την δυνατότητα τοποθέτησής της τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο. Στην συσκευασία περιλαμβάνονται και οι ανάλογες βίδε..
19.23€
Με ΦΠΑ:19.23€
Ιταλικό κλασικό παπαγαλάκι κρυστάλλων και ραφιών με άνοιγμα έως και 4,5cm, με κλασικό και διαχρονικό design, σε Αντικέ χρώμα. Η υψηλή ποιότητα της βαφής της, δίνει την δυνατότητα τοποθέτησής της τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο. Στην συσκευασία περιλαμβάνονται και οι ανάλογες βίδες γι..
21.95€
Με ΦΠΑ:21.95€
 Μοντέρνο στήριγμα κρυστάλλων C029 νίκελ ματΔιαθέσιμα Μεγέθη (μήκος):  4εκ.- 6,5εκ- 10εκ.Συντήρηση: Απαγορεύονται τα απορρυπαντικά, τα καυστικά ή χλωριούχα υγρά για τον καθαρισμό των προϊόντων. Στεγνό πανί με σκέτο νερό, είναι αρκετά για να παραμείνει το προϊόν σαν καινούριο.Στην σ..
1.40€
Με ΦΠΑ:1.40€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 σελίδες)