Μενου
καλαθι

Συνεχής καταχώρηση νέων προϊόντων

Τρόποι Αποστολής

Τρόποι αποστολής


Οι επιλογές αποστολής μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη διεύθυνση παράδοσης, την ώρα της αγοράς σας και τη διαθεσιμότητα των ειδών. Τη στιγμή που επεξεργαζόμαστε την αγορά σας,  θα σας δείξουμε τους διαθέσιμους τρόπους αποστολής, το κόστος και την πιθανή ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας.


Πιθανές επιλογές παράδοσης


Παραλαβή από το φυσικό καταστημα -  ΔΩΡΕΑΝ

Η παραλαβή μπορεί να γίνει καθ' όλη τη διάρκεια λειτουργίας του καταστήματος. Να θυμάστε ότι το άτομο που θα έρθει να παραλάβει την παραγγελία θα πρέπει να επιδείξει ένα έγγραφο αναγνώρισής του, είτε είναι ο αγοραστής είτε έρθει κάποιο άλλο άτομο στη θέση του.


Παραλαβή στο σπίτι

Η παραλαβή γίνεται τις ώρες λειτουργίας της μεταφορικής με την οποία συνεργαζόμαστε. Το κόστος αποστολής προκύπτει από το βάρος ή/και τον όγκο του προϊόντος και την περιοχή παράδοσης και αναγράφεται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.Για παραγγελίες άνω των 90€ η παράδοση είναι ΔΩΡΕΑΝ Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ποικίλλει μεταξύ 2-5 εργάσιμων ημερών συνήθως αλλά και ανάλογα με τη διεύθυνση αποστολής.


Κατάσταση παραγγελίας

Θα λαμβάνεται ενημερώσεις για την κατάσταση της παραγγελίας σας μέσω e-mail Μπορείτε ακόμη να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες στην ενότητα «Ο λογαριασμός μου --> Ιστορικό Παραγγελιών». Τονίζουμε ότι η HomeKal.gr είναι στην διάθεση σας οποιαδήποτε στιγμή και ότι προσπαθούμε να σας βρίσκουμε σε κάθε γωνιά της χώρας. Αν υπάρχουν οποιοιδήποτε περιορισμοί από άποψη αποστολής στη διεύθυνση αποστολής, θα ενημερωθείτε κατά τη στιγμή της παραγγελίας σας.


Προϊόντα με υψηλό βάρος

Υπολογισμός μεταφορικών Χρεώσεις μεταφορικών

0-4 kg 3 ευρώ

4-8 Κg 7 ευρώ

8 kg+  +1 ευρώ / Κg

Αντικαταβολή: 3 ευρώ